TheorieSucces Helpdesk

Zit je met vragen? Neem contact met ons op.

Heb je een vraag over je bestelling? Dan kun je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar helpdesk@theoriesucces.nlDirect antwoord op al je vragen

Je kunt 24/7 je inlogcode opvragen mocht je deze niet meer hebben. Klik hier om de procedure te starten om je inlogcode terug aan te vragen.

Als voorbereiding op het CBR theorie-examen is het natuurlijk van belang dat je de theorie eerst goed beheerst. Kies dan eerst een maand leren (welke je altijd nog kan verlengen indien nodig) en ga daarnaast oefenen en dan start je het beste met 20 oefen examens en deze bereid je dan het beste uit met eventueel meer oefen examens. Dit is de beste voorbereiding op het CBR theorie-examen.

Heb je al geleerd? Kies dan voor een pakket van 20 oefen examens en deze bereid je dan het beste uit met eventueel meer oefen examens zodat je je goed voor kunt bereiden en zeker slaagt.

De theorie-examens die wij aanbieden zijn realistische simulaties van het echte CBR theorie-examen, ze zijn altijd up-to-date. Wij zijn namelijk altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het CBR op het gebied van de theorie en de theorie-examens.

Voor het online leren geldt dat je daar 1 maand toegang tot hebt. Deze periode van 1 maand gaat in nadat je je product succesvol hebt gekocht op onze website.

Voor theorie examens geldt dat je elk gekocht examen 1 keer kunt oefenen. Hoe lang je wilt blijven oefenen is aan je zelf.Dit product is oneindig geldig.

Vooral jongeren maken helaas geen verschil tussen leren en oefenen. Ze denken dat alleen theorie examens oefenen voldoende zal zijn om te slagen. Dat is helaas niet altijd het geval. Je moet de basis natuurlijk goed beheersen, anders wordt slagen bij het CBR erg moeilijk. Dit betekent dat je de theorie moet leren. Met ons online leerboek kan jij je goed voorbereiden. Vervolgens controleer je met onze theorie oefen examen of je klaar bent voor het echte CBR theorie-examen. Oefen daarom dus ook altijd minimaal een twintigtal theorie oefen examens. Wil je er meer? Dan kun je er altijd extra kopen. Ook kun je je theorie leren abonnement altijd met een maand verlengen.

Voor al onze producten geldt dat je na het kopen direct toegang hebt tot het door jou gekozen product. Je ontvangt dan ook direct je inlogcode om gebruik te maken van je gekozen producten.

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zorgen ervoor dat de persoonlijke gegevens welke je op onze website invult vertrouwelijk worden behandeld. Wij geven jouw gegevens dan ook nooit aan derde partijen. Check onze privacy policy en disclaimer voor meer informatie.

Betalen via onze website is veilig en betrouwbaar. We maken alleen gebruik van veilige betaalmethoden, te weten: iDeal, PayPal en Creditcard.

Betaalmethode

Betaalkosten / transactiekosten

Toegang

iDeal Gratis Direct
PayPal Gratis Direct
Creditcard Gratis Direct

Je theorie examen oefenen. Helemaal gratis!